Exportera

Exporterar presentationen eller teckningen och anger exportalternativen.

Så här använder du det här kommandot...

Menyn Arkiv - Exportera...

Följande filformat erbjuder ytterligare exportalternativ när du har klickat på Spara:

HTML Document, JPEG, SVM/WMF/PICT/MET, BMP, GIF, EPS, PNG, PBM, PPM, PGM.

Om du väljer filformatet "HTML-dokument" visas HTML-export-guiden. I den här guiden får du hjälp att exportera och du kan spara bilderna i en presentation i GIF- eller JPG-format.